Lasersko signirni stroj StellarMark C- serija

StellarMark je idealen za industrijsko uporabo. Ključne komponente niso samo pridobljene od vodilnih svetovnih dobaviteljev, da se zagotovi kakovost proizvodnje in stabilnost, temveč ima tudi prožnost za proizvajalce, da z našo novo programsko opremo G-Mark Library upravljajo bolj zapletena opravila. Ponuja konstruktivno inteligentne zasnove za zaščito z geslom in odkrivanjem napak, da operaterjem preprečijo nepotrebne napake in takoj odkrijejo težave. StellarMark je zasnovan tako, da izpolni vse vaše potrebe in doseže višjo raven produktivnosti.

Zanesljiva tehnična podpora

Našim strankam zagotavljamo vedno zanesljivo tehnično podporo. Nikoli ne boste ostali prepuščeni sami sebi.

preberi več

Spletna trgovina z deli za CNC laserske stroje, CNC rezkalne stroje in gravirni material

Zgradili smo spletno trgovino z manjšimi stroji, deli za CO2 laserje, fiber laserje, CNC rezkalne stroje, rezkalnike ter z gravirnim materialom.

obišči spletno trgovino

Izjave zadovoljnih strank

S poduzećem DBK surađujemo od daleke 2013 godine. U tom periodu pokazali su se kao pravi partneri koji vode brigu o svojim kupcima i poslije prodaje strojeva. Support koji pružaju bilo da se radi o tehničkom pitanju, kvaru ili zamjeni nekog od potrošnih dijelova najvažniji je u cijelom procesu. Nije se nikada desilo da smo mi imali problem a DBK to nije riješio. Ako nije bilo moguće telefonski - netko je sjeo u auto i u roku od nekoliko sati bili su kod nas. Takva usluga je rijetka i neprocjenjiva.
Velike preporuke i veselimo se nastavku suradnje!

Damir Zuanović
UNIKATNI POKLONI j.d.o.o.

Kako vam lahko pomagamo?

Zaupajte nam svoj izziv. Skupaj bomo našli najbolšjo rešitev za vas.

zaupajte nam svoj izziv

contact